Training

ETS heeft een training programma die voor de meeste stoom onderwerpen in zowel Nederlands als Engels te verkrijgen is. De training is belangrijk voor het managen van een stoom systeem en de veiligheid, energiebesparing en beschikbaarheid die daarbij komt kijken. Onderwerpen die in deze cursus terugkomen zijn:


• Branders
• Ketels
• CHP-systemen
• Gas-  en stoomturbines
• Stoom- en condensaat distributiesystemen


Als u meer wil weten over uw eigen installatie, neem dan contact met ons op zodat wij u onze (proforma)offerte en de referenties kunnen toesturen.
ETS leidt operators op volgens het VPS certificatie programma (Vakbekwaam Persoon Stoominstallaties) van het Stoomplatform. Wij vormen de enige opleider die gecertificeerd is in het verzorgen van de module “Opwekking” en “Verbruik”.


De trainers hebben een hands-on mentaliteit en uitgebreide ervaring met industriële stoom systemen. Alle trainers zijn VPS gecertificeerd.


Cursisten worden individueel getest op zowel theoretische als praktische kennis en zullen bij slagen beschikken over een eigen VPS certificaat.


Zie ook Stoomplatform.nl.

Kostenberekening

Voor een richtlijn van de kosten per cursist kunt u onderstaande calculator gebruiken. Voor een exacte berekening van de kosten kunt u een offerte aanvragen via info@energy-technology-services.nl

0.0
Aviko
Brouwer
burgers_ergon
Cerexagri
Deli_HTL
DSM
Duyvis
Elco
EMC
euroma
Forbo
friesland_Campina
Glencore
GTP
Hak
heijmans
HOZOKAWA
Johnson_Controls
Koch
Kuiper
Lawter
Loders_Croklaan
LUMC
McCain
Noblesse
norit
NUON
Papierfabriek_doetinchem
PEKA_Kroef
ROVC
Saacke
Siemens
SNB
Standard Fasel
Stoomplatform
STORA_ENZO
suiker_unie
Tate___Lyle
Teijin
Trespa
UE_systems
undefined
Uniwax
Van_Empel
Veolia
VIK
VOPAK
Vredestein
Vreugdenhil
WEB